EPC WAARDE E
Ref: 2045
30 foto’s photo
EPC WAARDE E
Ref: 2045

€ 385.000

Duplex-appartement en handelsruimte

Gorsemweg 82-84, 3800 SINT-TRUIDEN
Toon op kaart Verberg kaart
BEWOONBAAR
394 m²
BADKAMERS
1
SLAAPKAMERS
3

Over dit pand

Duplex-appartement en handelsruimte te koop. Gelegen te Gorsemweg 82-84 te Sint-Truiden, ideale locatie voor een handelszaak tussen het centrum van Sint-Truiden en Nieuw Sint-Truiden.

 

Het duplex-appartement heeft een oppervlakte van 218m2. We komen binnen via een aparte ingang, we nemen de trap naar boven en komen terecht in de inkomhal, van daaruit kunnen we naar de geïnstalleerde keuken gaan of naar de ruime living met eetkamer. De leefruimte wordt gekenmerkt door veel lichtinval. Van uit de keuken bereiken we de berging en het ruime terras. Verder kunnen we doorgaan naar de volgende verdieping waar zich 3 ruime slaapkamers bevinden, een bergruimte, een apart toilet en badkamer met dubbele lavabo en een inloopdouche. Vanuit de nachthal kan ook de zolder bereikt worden. Dit ruime duplex-appartement wordt momenteel verhuurd.

 

De handelsruimte, vroeger beter bekend als de Crelan bank, heeft een oppervlakte van 176m2. Deze ruimte heeft tal van mogelijkheden. Het kan verder gebruikt worden als handelsruimte of het kan worden omgevormd tot een mooi, ruim gelijkvloers appartement. De mogelijkheid bestaat om een koer aan te leggen. De handelsruimte is momenteel ingericht als een bankkantoor, we kunnen het kantoor bereiken via een aparte ingang. We komen eerst terecht in de inkomhal, van hieruit kunnen we verder gaan naar het onthaal en een aantal loketten van de vroegere bank. Als we doorgaan komen we terecht in een gang waar we naar de eigenlijke kantoorruimte kunnen gaan, of naar het aparte kantoor van de bankdirecteur of naar de ruimte waar de kluis staat.

Dit gebouw leent zich perfect als investering aangezien het duplex-appartement verhuurd is en de handelsruimte verhuurd kan worden, of zelf in gebruik genomen kan worden of ze kan zelfs volledig worden omgebouwd tot een gelijkvloers appartement. Mogelijkheden genoeg om dit mooie pand ten volle te benutten. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op via 011 70 29 70 – 0495 56 97 41 of via simon@immoclee.be

 


Panddetails

icon Oppervlakte terrein 176 m²
icon Tuin Nee
icon Kadastraal Inkomen (K.I.) 2637,00
icon Terras Ja
icon Oriëntatie terras West
icon Type bebouwing Niet meegedeeld
icon Verwarming CV op gas
icon Dak Zadeldak
icon Beglazing Gedeeltelijk dubbel
icon Soort ramen alu
icon Aantal slaapkamers 3
icon Keuken Kasten met toestellen
icon Toiletten 2
icon Badkamer 1
icon Zolder Ja
icon Kelder Ja
icon Lift Nee
icon Verdieping appartement 3

icon Elektrische keuring In aanvraag

icon Energieprestatiecertificaat (EPC) Score + Label 403kWh/m² - E
icon Verwarmings systeem CV op gas

icon Eigendom verhuurd Nee

icon Dagvaarding & Herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
icon Kadastrale oppervlakte 168
icon Meest recente stedenbouwkundige bestemming Woongebied
icon Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt Ja
icon Overstromingsgevoelig Nee
icon Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
icon Risicozone voor overstroming Nee
icon Afgebakende oeverzone Nee
Bereken uw aflossing