ImmoClee is als gevestigde waarde dé referentie in alle aspecten van het vastgoed.

Het is onze missie om als gedreven vastgoedkantoor de ambities van onze klanten te realiseren door een doelgerichte aanpak op maat. We streven naar een optimale dienstverlening waarbij klantentevredenheid hoog in het vaandel staat.

Via onze persoonlijke begeleiding wordt elke klant op een professionele manier geadviseerd in hun vastgoedverhaal. Wij hechten enorm veel belang aan het verschaffen van de juiste informatie en communicatie.

Onze vastgoedmakelaars onderscheiden zich door hun professionalisme, transparantie, flexibiliteit, enthousiasme en uiterst deskundige aanpak om aan de noden van de klant te voldoen.

Transparantie

Tijdens onze samenwerking voel je de openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid van onze organisatie. Dat leidt ertoe dat onze klanten met ons meedenken over oplossingen en verbeteringen om zo tot een transparant beleid te komen

Betrouwbaarheid

Onze medewerkers zijn goed opgeleid, geïnformeerd, ervaren en houden zich aan de deontologische regels van de makelaardij. Goede afspraken maken goede vrienden.

Efficiëntie

Samen met ImmoClee zit je op de juiste plaats met de verschillende huur- en verkoopformules, professionalisme, advies…… om u te ontzorgen op de meest efficiënt mogelijke manier..

Professionele begeleiding

De vastgoedmakelaars in ons kantoor hebben de nodige kennis en attitude om u te begeleiden in deze complex markt en u te begeleiden naar uw noden.

Betaalbaar

ImmoClee houdt het allemaal betaalbaar, rekening houdende met uw behoeften als klant. Wij garanderen u advies met het beste kwaliteit en professionalisme.