Wij verkopen voor u

U wil uw pand verkopen en alle zorgen aan ons overlaten? Met dit verkoopformule kan dat! Wij nemen de teugels in handen en doen alles voor u.

Bel ons vandaag nog

Onze werkwijze

STAP 1

Samen bepalen we een realistische prijszetting, marktconforme waardebepaling

Een ImmoClee makelaar zal vrijblijvend bij jou langskomen om jouw woning te schatten, en dit vervolgens met jou bespreken. Onze makelaars kennen de markt en kunnen perfect inschatten wat jouw vastgoed waard is in verkoop, rekening houdend met verschillende factoren zoals m² prijzen, referentiepunten, afwerkingsgraad en mogelijk huurrendement. We streven naar een maximale marktconforme verkoopprijs. Op basis daarvan wordt samen met jou een minimumwaarde en een maximumwaarde bepaald. Bereiken we hierover een akkoord, dan start de samenwerking met ImmoClee.

STAP 2

Verkoopdossier wordt samengesteld

Bij de verkoop van een woning komt heel wat administratieve rompslomp kijken. Wanneer je dossier niet in orde is, kan dit een verkoop tegenhouden. Dit willen we absoluut vermijden! Bij ImmoClee mag je er op rekenen dat alle documenten opgevraagd worden en correct opgevolgd worden. Een nauwe communicatie met jouw notaris is in deze fase cruciaal.

Wij bereiden het verkoopdossier helemaal voor van A-Z.  Van samenstelling van het dossier tot en met het verlijden van de akte.

STAP 3

Hoe u voorbereiden op de verkoop

"Home sweet home": dat gevoel willen we toch allemaal? Ook de kandidaat-kopers die jouw woning straks komen bekijken! Tover jouw woning dus om tot een gezellige, verkoopklare thuis!

Checklist huis verkopen

 • Zorg voor een opgeruimd huis
 • Zorgt voor een lekkere geur
 • Zet een fruitschaal in de keuken met fruit
 • Is het winter? Zet de verwarming dan aan voor een gezellig gevoel
 • Zorg ervoor dat de woning netjes en schoon is
 • Verlucht je woning
 • Brengt licht in huis

STAP 4

Uw woning in beeld

Je hebt maar 1 kans om een goeie indruk te maken, dus doe het goed en toon jouw woning van zijn mooiste kant.

Onze huisfotografen staan dagelijks met heel veel enthousiasme klaar om elk pand te doen schitteren op beeld. Naast traditionele fotografie, creëren ze vaak een onvergetelijke virtuele tour of zweven de drones boven je woning voor een sublieme luchtfoto.

Laat je de foto’s liever nemen door een professional? Dat kan! Wij zetten graag een expertfotograaf voor je in. Dit is een extra dienst die je kan aanduiden bij het samenstellen van je Pakket.

STAP 5

Online en offline jouw pand promoten

 Bij ImmoClee ben je hiervoor aan het juiste adres. Zo zorgen wij o.a. voor: 

 • De publicatie van je pand op de 6 belangrijkste en andere gespecialiseerde immo websites in België 
 • De online aanwezigheid op Facebook (organisch en via advertenties en remarketing, Google ADS)
 • Een promotiepakket met uithangborden voor publiciteit in jouw straat
 • De promotie van je pand naar onze uitgebreide kopers databank van geïnteresseerden

STAP 6

Kijkdagen organiseren

Wij organiseren de kijkdagen voor onze rekening en word je via het online platform op de hoogte gehouden van eventuele kandidaat-kopers, de inschrijvingen op de kijkdagen en de feedback over de bezichtiging. 

STAP 7

voorbereiding om kopers te begeleiden

Kandidaat-kopers zijn op zoek naar hun nieuwe thuis, vaak een belangrijke fase in hun leven. Wij proberen in de eerste plaats op hun gemak te stellen en geven hun het gevoel dat ze al thuiskomen.

STAP 8

Jouw makelaar bij ImmoClee verkoopt uw woning

Jouw makelaar verkoopt jouw vastgoed samen aan de afgesproken spelregels en prijs. Wij als makelaars van ImmoClee hebben een ruim databank met kandidaat-kopers, kennissenkring,... en een team. Ieder op zijn manier om het juiste doel te bereiken. 

STAP 9

Super! Jouw makelaar van ImmoClee heeft een bod

Wanneer een kandidaat-koper een goed bod uitbrengt op jouw woning, haal dan de champagnefles maar boven! Valt het bod tegen? Dan is dit het moment om onze beste onderhandelingstechnieken naar boven te halen.  Wij houden u steeds op de hoogte wanneer er door een kandidaat-koper een bod wordt uitgebracht.

STAP 10

Verkocht! wij stellen de compromis samen.

Wij zorgen ervoor dat de compromis snel wordt ondertekend door de kandidaat-kopers en starten een communicatie op bij de notarissen.

Contacteer ons


Even geduld aub...